Mikael Agerlin Petersen

Mikael Agerlin Petersen

Lektor

Medlem af:


    1. 2011
    2. Udgivet
    3. Udgivet

      Influence of packaging and storage time on aroma compounds of minimally processed lettuce

      Deza Durand, K. M., Petersen, Mikael Agerlin, Roepstorff, A. K. & Poll, L., 2011, Advantages and challenges in flavor chemistry and biology: proceedings of the 9th Wartburg Symposium. Hofmann, T., Meyerhof, W. & Schieberle, P. (red.). Deutche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie, s. 305-309 5 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    4. Udgivet

      Volatile emissions of methyl cyanide from leaves of Gynandropsis gynandra L. (Briq.) as a possible spider mite repellent

      Nyalala, S. O., Eshete, S. A., Grout, B. W. W. & Petersen, Mikael Agerlin, 2011, I: Acta Horticulturae. 917, s. 55-61 7 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceartikelForskningfagfællebedømt

    ID: 4234257