Mikael Agerlin Petersen

Mikael Agerlin Petersen

Lektor


  1. 2008
  2. Udgivet

    Aroma Changes During Processing of Cheese Powders

    Varming, C., Petersen, Mikael Agerlin, Beck, T. K. & Ardö, Y., 2008. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  3. Udgivet

    Aroma profiles of different types of cheese powder

    Varming, C., Petersen, Mikael Agerlin, Beck, T. K. & Ardö, Y. M., 2008, Recent highlights in flavor chemistry & biology. Hofmann, T., Meyerhof, W. & Schieberle, P. (red.). Deutche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie, s. 336-339 4 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Characterisation of aroma volatiles in human milk and infant milk formulas

    Hausner, Helene, Philipsen, M., Skov, T. H., Petersen, Mikael Agerlin & Bredie, Wender, 2008.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  5. Udgivet

    Differences in aroma pattern of individual fruits of three apple cultivars

    Petersen, Mikael Agerlin, Poll, L. & Toldam-Andersen, Torben, 2008, Recent highlights in flavor chemistry & biology. Hofmann, T., Meyerhof, W. & Schieberle, P. (red.). Deutche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie, s. 345-348 4 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  6. Udgivet

    Differential transfer of dietary flavour compounds into human breast milk

    Hausner, Helene, Bredie, Wender, Mølgaard, Christian, Petersen, Mikael Agerlin & Møller, P., 2008, I: Physiology & Behavior. 95, 1-2, s. 118-124 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Prediction of sensory quality in raw carrots (Daucus carota L.) using multi-block LS-ParPLS

    Kreutzmann, S., Svensson, V. T., Thybo, A. K., Bro, Rasmus & Petersen, Mikael Agerlin, 2008, I: Food Quality and Preference. 19, 7, s. 609-617 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Wavelength dependence of light-induced lipid oxidation and naturally occuring photosensitizers in cheese

    Andersen, C. M., Andersen, L. T., Hansen, A. S., Skibsted, Leif Horsfelt & Petersen, Mikael Agerlin, 2008, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 56, 5, s. 1611-1618 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4234257