Mikael Agerlin Petersen

Mikael Agerlin Petersen

Lektor


  1. 2007
  2. Udgivet

    Aroma profiles of different types of cheese powder

    Varming, C., Petersen, Mikael Agerlin, Beck, T. K. & Ardö, Y., 2007. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  3. Udgivet

    Causal models of oxidation

    Andersen, C. M., Petersen, Mikael Agerlin & Bro, Rasmus, 2007. 2 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  4. Udgivet

    Characterisation of aroma compounds in six different types of cheese powder

    Varming, C., Petersen, Mikael Agerlin, Beck, T. K. & Ardö, Y., 2007. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  5. Udgivet
  6. Udgivet

    Key aroma compounds in cheeses produced with Lactobacillus helveticus

    Varming, C., Petersen, Mikael Agerlin & Ardö, Y., 2007. 3 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

ID: 4234257