Mikael Agerlin Petersen

Mikael Agerlin Petersen

Lektor


  1. 2006
  2. Udgivet

    Analysis of aroma compounds from carrots by dynamic headspace technique using diffrent purging and cutting methods

    Kreutzmann, S., Edelenbos, M., Christensen, L. P., Thybo, A. & Petersen, Mikael Agerlin, 2006, Flabour science: recent advances and trends. Bredie, W. L. P. & Petersen, M. A. (red.). Amsterdam: Elsevier, s. 505-508 4 s. (Developments in Food Sience, Bind 43).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  3. Udgivet

    Aroma changes from raw to processed products in fruits and vegetables

    Poll, L., Nielsen, G. S., Varming, C. & Petersen, Mikael Agerlin, 2006, Flavour science: recent advances and trends. Bredie, W. L. P. & Petersen, M. A. (red.). Amsterdam: Elsevier, s. 239-244 6 s. (Developments in Food Science, Bind 43).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  4. Udgivet

    Brug af Lactobacillus helveticus til udvikling af nye, spændende faste og halvfaste ostesorter

    Jensen, M. E. P., Varming, C., Vogensen, Finn Kvist, Petersen, Mikael Agerlin & Ardö, Y., 2006, I: Maelkeritidende. 8, s. 190-193 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  5. Udgivet

    Effect of cultivars, wound healing and storage on sensory quality and chemical components in pre-peeled potatoes

    Thybo, A. K., Christiansen, J., Kaack, K. & Petersen, Mikael Agerlin, 2006, I: Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie. 39, 2, s. 166-176 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Flavour Science: Recent Advances and Trends

    Bredie, Wender & Petersen, Mikael Agerlin, 2006, Amsterdam: Elsevier. 637 s. (Development in Food Science, Bind 43).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Impact of poly-lactic acid packaging material on semi-hard cheese

    Holm, V. K., Mortensen, G., Vishart, M. & Petersen, Mikael Agerlin, 2006, I: International Dairy Journal. 16, 8, s. 931-939 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Preface

    Bredie, Wender & Petersen, Mikael Agerlin, 2006, I: Developments in Food Science. 43, C, s. xxi-xxiii

    Publikation: Bidrag til tidsskriftLederForskning

  9. Udgivet

    Spiking as a method for quantification of aroma compounds in semi-hard cheeses

    Petersen, Mikael Agerlin, Tammam, A. A. & Ardö, Y., 2006, Flavour science: recent advances and trends. Bredie, W. L. P. & Petersen, M. A. (red.). <Forlag uden navn>, s. 221-224 4 s. (Developments in Food Science, Bind 43).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

ID: 4234257