Mikael Agerlin Petersen

Mikael Agerlin Petersen

Lektor


  1. 2005
  2. Udgivet

    Analysis of aroma compounds from carrots by dynamic headspace technique using different purging and cutting methods

    Kreutzmann, S., Edelenbos, M., Christensen, L. P., Thybo, A. & Petersen, Mikael Agerlin, 2005, Abstracts. Levnedsmiddelcentret, s. 80-81 2 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  3. Udgivet

    Analysis of aroma compounds from carrots by dynamic headspace technique using different purging and cutting methods

    Kreutzmann, S., Edelenbos, M., Christensen, L. P., Thybo, A. & Petersen, Mikael Agerlin, 2005. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  4. Udgivet

    Analysis of aroma compounds from carrots by dynamic headspace techniques using different purging and cutting methods

    Kreutzmann, S., Edelenbos, M., Christensen, L. P., Thybo, A. & Petersen, Mikael Agerlin, 2005. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  5. Udgivet

    Application of dynamic headspace technique and gas chromatography: mass spectrometry methods for bread

    Venskaityte, A., Juodeikiene, G., Hansen, Åse Solvej & Petersen, Mikael Agerlin, 2005, I: Ekologia i Technika. 13, 5, s. 182 - 186 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Aroma development in semi-hard reduced-fat cheese inoculated with Lactobacillus paracasei strains with different aminotransferase profiles

    Thage, B. V., Broe, M. L., Petersen, M. H., Petersen, Mikael Agerlin, Bennedsen, M. & Ardö, Y., 2005, I: International Dairy Journal. 15, 6-9, s. 795-805 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Flavour of rye bread made with scalded flour

    Petersen, Mikael Agerlin, Hansen, Åse Solvej, Venskaityte, A., Juodeikiene, G. & Sventickaite, A., 2005, Using cereal science and technology for the benefit of consumers. Cauvain, S. P., Salmon, S. & Young, L. S. (red.). British Welding Research Association, s. 1-5 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  8. Udgivet

    Førende flavour-forskere mødes i Roskilde

    Petersen, Mikael Agerlin, 2005, I: Plus Proces. 10, s. 70 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  9. Udgivet

    Mathematical chromatography

    Skov, T., Petersen, Mikael Agerlin & Bro, Rasmus, 2005. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  10. Udgivet

    Sensory based quality control utilising an electronic nose and GC-MS analyses to predict end-product quality from raw materials

    Hansen, T., Petersen, Mikael Agerlin & Byrne, D. V., 2005, I: Meat Science. 69, 4, s. 621-634 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Spiking as a method for quantification of aroma compounds in semi-hard cheeses: poster no. 40

    Petersen, Mikael Agerlin, Tammam, A. A. & Ardö, Y., 2005, Book of abstracts. Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet, s. 1 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

ID: 4234257