Mikael Agerlin Petersen

Mikael Agerlin Petersen

Lektor


  1. 1997
  2. Udgivet

    Aroma i vegetabilier

    Petersen, Mikael Agerlin, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 65 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  3. Udgivet

    Identification of off-flavour in boiled potato products

    Petersen, Mikael Agerlin, Jensen, K., Poll, L. & Melchior Larsen, L., 1997. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  4. Udgivet

    Influence of blanching on aroma compounds in leeks during frozen storage

    Petersen, Mikael Agerlin, Poll, L., Lewis, M. & Holm, K., 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 209 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  5. Udgivet

    Odour analysis of stored orange juice by GC-odour profiling

    Tønder, D., Poll, L. & Petersen, Mikael Agerlin, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 207 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

ID: 4234257