Mikael Agerlin Petersen

Mikael Agerlin Petersen

Lektor


  1. 1996
  2. Udgivet

    Influence of blanching on aroma compounds in leeks during frozen storage

    Petersen, Mikael Agerlin, Poll, L., Lewis, M. & Holm, K., 1996, Special publication / The Royal Society of Chemistry. Taylor, A. J. & Mottram, D. S. (red.). 197 udg. Royal Society of Chemistry, s. 245-249 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  3. Udgivet

    Odour analysis of stored orange juice by GC-odour profiling

    Tønder, D., Poll, L. & Petersen, Mikael Agerlin, 1996. 4 s.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  4. Udgivet

    Vitamin C retention and sensoric quality of potatoes and peas in a cook-chill system with packaging in modified atmosphere

    Petersen, Mikael Agerlin & Trolle, E., 1996, I: Hygiene and nutrition in foodservice and catering. 1, s. 175-190 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. 1997
  6. Udgivet

    Aroma i vegetabilier

    Petersen, Mikael Agerlin, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 65 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  7. Udgivet

    Identification of off-flavour in boiled potato products

    Petersen, Mikael Agerlin, Jensen, K., Poll, L. & Melchior Larsen, L., 1997. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  8. Udgivet

    Influence of blanching on aroma compounds in leeks during frozen storage

    Petersen, Mikael Agerlin, Poll, L., Lewis, M. & Holm, K., 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 209 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  9. Udgivet

    Odour analysis of stored orange juice by GC-odour profiling

    Tønder, D., Poll, L. & Petersen, Mikael Agerlin, 1997, Ikke angivet. Levnedsmiddelcentret, s. 207 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  10. 1998
  11. Udgivet

    Comparison of normal and accelerated storage of commercial orange juice: changes in flavour and content of volatile compounds

    Petersen, Mikael Agerlin, Tønder, D. & Poll, L., 1998, I: Food Quality and Preference. (1/2), s. 43-51 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    Comparison of volatiles in raw and boiled potatoes using a mild extraction technique combined with GC odour profiling and GC-MS

    Petersen, Mikael Agerlin, Poll, L. & Melchior Larsen, L., 1998, I: Food Chemistry. 61, 4, s. 461-466 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  13. Udgivet

    Discrimination between freshly made and stored reconstituted orange juice using GC odour profiling and aroma values

    Tønder, D., Petersen, Mikael Agerlin, Poll, L. & Olsen, C. E., 1998, I: Food Chemistry. (1/2), s. 223-229 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...16 Næste

ID: 4234257