Mikael Agerlin Petersen

Mikael Agerlin Petersen

Lektor


  1. 2017
  2. Udgivet

    Quince as a source of interesting aromas in fruit wine

    Petersen, Mikael Agerlin, Mathiesen, I. L. & Toldam-Andersen, Torben, 2017, I: Chrom+food FORUM . 9, s. 36-37 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  3. 2010
  4. Udgivet

    Lactobacillus helveticus i faste oste

    Jensen, M. E. P., Varming, C., Vogensen, Finn Kvist, Petersen, Mikael Agerlin & Ardö, Y. M., 2010, I: Maelkeritidende. 22, s. 10-11 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  5. 2006
  6. Udgivet

    Brug af Lactobacillus helveticus til udvikling af nye, spændende faste og halvfaste ostesorter

    Jensen, M. E. P., Varming, C., Vogensen, Finn Kvist, Petersen, Mikael Agerlin & Ardö, Y., 2006, I: Maelkeritidende. 8, s. 190-193 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  7. Udgivet

    Spiking as a method for quantification of aroma compounds in semi-hard cheeses

    Petersen, Mikael Agerlin, Tammam, A. A. & Ardö, Y., 2006, Flavour science: recent advances and trends. Bredie, W. L. P. & Petersen, M. A. (red.). <Forlag uden navn>, s. 221-224 4 s. (Developments in Food Science, Bind 43).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  8. 2005
  9. Udgivet

    Førende flavour-forskere mødes i Roskilde

    Petersen, Mikael Agerlin, 2005, I: Plus Proces. 10, s. 70 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

ID: 4234257