Michael Bom Frøst

Michael Bom Frøst

Lektor

  1. Organisation af og deltagelse i konference
  2. Creative Tastebuds

    Frøst, Michael Bom (Deltager)

    2 nov. 20155 sep. 2017

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerOrganisation af og deltagelse i konference

  3. Efteruddannelse i molekylær gastronomi

    Frøst, Michael Bom (Deltager)

    1 okt. 200731 dec. 2007

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerOrganisation af og deltagelse i konference

  4. Molecular Gastronomy opening seminar

    Frøst, Michael Bom (Arrangør)

    1 mar. 2007

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerOrganisation af og deltagelse i konference

  5. Molekylær Gastronomi Workshop

    Frøst, Michael Bom (Arrangør)

    27 aug. 2007

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerOrganisation af og deltagelse i konference

  6. Deltagelse i workshop, seminar og kursus
  7. Internal Urban Farming Day

    Frøst, Michael Bom (Deltager)

    3 jun. 2019

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i workshop, seminar og kursus

  8. Sensorik til produktudviklere I

    Frøst, Michael Bom (Arrangør)

    1 okt. 20132 okt. 2013

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i workshop, seminar og kursus

  9. Foredrag og mundtlige bidrag
  10. Barrierer mod at spise insekter i Danmark og Vesten - hvad har vi lært indtil nu

    Frøst, Michael Bom (Foredragsholder)

    21 sep. 2018

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  11. Creaminess and Consumer perceptions

    Frøst, Michael Bom (Foredragsholder)

    25 aug. 2008

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  12. Developing novel foods with insects – to see or not to see

    Reinbold, K. (Andet), Pecoraro, N. M. (Andet) & Frøst, Michael Bom (Oplægsholder)

    4 sep. 2018

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

Forrige 1 2 3 4 5 Næste

ID: 4240474