Michael Bom Frøst
Lektor
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
Velsmag og videnskab
Frøst, Michael Bom (Deltager)
25 apr. 2005Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet (priser, ekstern undervisning samt andet). - Andet
Understanding Creaminess
Frøst, Michael Bom (Foredragsholder)
24 sep. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Smag er en videnskab - smagen af mejeriprodukter
Frøst, Michael Bom (Foredragsholder)
4 okt. 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
SensoryScience –mythbusting
Frøst, Michael Bom (Foredragsholder)
25 aug. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Sensory science out of the research lab and into kitchen and schools of the world
Frøst, Michael Bom (Andet)
27 jun. 2019Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Sensoriske strategier til at mindske saltindhold
Frøst, Michael Bom (Oplægsholder)
17 apr. 2013Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Sensoriske egenskaber og forbrugeropfattelser af mejeriprodukter
Frøst, Michael Bom (Foredragsholder)
23 maj 2005Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Sensorik til produktudviklere I
Frøst, Michael Bom (Arrangør)
1 okt. 2013 → 2 okt. 2013Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typer › Deltagelse i workshop, seminar og kursus
Sensorik - værktøj til fødevareinnovation: Hvem kan lide hvad og hvorfor?
Frøst, Michael Bom (Foredragsholder)
3 feb. 2011Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Præsentation af samarbejde med Rasmus Grønbech, Prémisse
Frøst, Michael Bom (Foredragsholder)
27 aug. 2007Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
ID: 4240474
Flest downloads
-
6727
downloads
Comparison of three fast sensory profiling methods, check-all-that-apply (CACT), CACT with intensity rating, and Napping to study consumers' perception of eight beers
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Udgivet -
4772
downloads
Perception and description of premium beers by panels with different degrees of product expertise
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
4536
downloads
Stimulus collative properties and their importance for consumer liking: a case study with novel beers
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet