Lene Jespersen

Lene Jespersen

Professor

Medlem af:

    Flest downloads

    1. 3718 downloads
      Udgivet
    2. 3239 downloads
      Udgivet

      The language of cheese-ripening cultures

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    3. 2196 downloads
      Udgivet

      Attachment behaviour of pathogenic bacteria on food and food contact surfaces in container transport

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

    4. 2013 downloads
      Udgivet

      Microbiological study of Nunu, a spontaneously fermented milk of Ghana

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

    5. 1516 downloads
      Udgivet

      Genotypic and technological characterization of Lactic acid bacteria from African fermented foods

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

    ID: 4234903