Lene Jespersen
Lene Jespersen

Professor

  • Microbiology and Fermentation

    Rolighedsvej 26, Bygning: 85-4-A435

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 30Mobil: +45 29 35 47 33

Flest downloads

  1. 3483 downloads
    Udgivet
  2. 2804 downloads
    Udgivet

    The language of cheese-ripening cultures

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  3. 2162 downloads
    Udgivet

    Attachment behaviour of pathogenic bacteria on food and food contact surfaces in container transport

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  4. 1914 downloads
    Udgivet

    Microbiological study of Nunu, a spontaneously fermented milk of Ghana

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  5. 1446 downloads
    Udgivet

ID: 4234903