Ansatte – Københavns Universitet

FOOD > Ansatte

Lene Jespersen

Lene Jespersen

Professor

  • Microbiology and Fermentation

    Rolighedsvej 26

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 30Mobil: +45 29 35 47 33

Flest downloads

  1. 2852 downloads
    Udgivet
  2. 2517 downloads
    Udgivet

    The language of cheese-ripening cultures

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  3. 1956 downloads
    Udgivet

    Attachment behaviour of pathogenic bacteria on food and food contact surfaces in container transport

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedings

  4. 1723 downloads
    Udgivet

    Microbiological study of Nunu, a spontaneously fermented milk of Ghana

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedings

  5. 1295 downloads
    Udgivet

    Genotypic and technological characterization of Lactic acid bacteria from African fermented foods

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedings

ID: 4234903