Lene Jespersen

Lene Jespersen

Professor

  • Microbiology and Fermentation

    Rolighedsvej 26, Bygning: 85-4-A435

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 32 30Mobil: +45 29 35 47 33

Flest downloads

  1. 3528 downloads
    Udgivet
  2. 2822 downloads
    Udgivet

    The language of cheese-ripening cultures

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. 2163 downloads
    Udgivet

    Attachment behaviour of pathogenic bacteria on food and food contact surfaces in container transport

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  4. 1924 downloads
    Udgivet

    Microbiological study of Nunu, a spontaneously fermented milk of Ghana

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  5. 1453 downloads
    Udgivet

    Genotypic and technological characterization of Lactic acid bacteria from African fermented foods

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

ID: 4234903