Lene Jespersen
Professor
Food Microbiology, Gut Health, and Fermentation
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, 85 Fødevarebygningen, Bygning: 85-4-A435
Medlem af:
- 1990
The combined effect of temperature, pH, benzoic- and sorbic acid on the growth of Lactobacilli.
Jespersen, Lene (Andet)
1990Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
- 1991
Analytical methods for quantitative determination of microorganisms in soil.
Jespersen, Lene (Andet)
1991Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
The combined effect of pH, benzoic- and sorbic acid on the growth of yeasts.
Jespersen, Lene (Andet)
1991Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
- 1992
The significance of yeasts and moulds in maize dough fermentation
Jespersen, Lene (Andet)
1992Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
- 1994
Influence of culture yeast on beer flavour.
Jespersen, Lene (Andet)
1994Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Typing of Saccharomyces cerevisiae using pulse field gel electrophoresis for determination of chromosome pattern
Jespersen, Lene (Andet)
1994Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Use of flow cytometry for estimation of the physiological condition of brewing yeasts (Saccharomyces cerevisiae).
Jespersen, Lene (Andet)
1994Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
- 1995
Fluorometric methods for analysis of microorganisms.
Jespersen, Lene (Andet)
1995Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
New methods for identification and characterization of yeasts
Jespersen, Lene (Andet)
1995Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
- 1996
The occurrence of alfa-glucoside transporter genes in brewing yeast.
Jespersen, Lene (Andet)
1996Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
ID: 4234903
Flest downloads
-
3718
downloads
Ammonia production and its possible role as a mediator of communication for Debaryomyces hansenii and other cheese-relevant yeast species
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
3242
downloads
The language of cheese-ripening cultures
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
2196
downloads
Attachment behaviour of pathogenic bacteria on food and food contact surfaces in container transport
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
Udgivet