Karsten Olsen
Lektor
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-0104-6292
1 - 3 ud af 3Pr. side: 10
- Udgivet
Pressure denaturation of β-lactoglobulin: Volume changes for genetic A and B variants
Olsen, Karsten, Orlien, Vibeke & Skibsted, Leif Horsfelt, 2022, I: International Dairy Journal. 133, 6 s., 105416.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
A multivariate perspective on the stability of oat-based drinks assessed by spectroscopy
Patra, Tiffany, Olsen, Karsten & Rinnan, Åsmund, 2022, I: Food Hydrocolloids. 131, 12 s., 107831.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The physicochemical stability of oat-based drinks
Patra, Tiffany, Axel, C., Rinnan, Åsmund & Olsen, Karsten, 2022, I: Journal of Cereal Science. 104, 7 s., 103422.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4240660
Flest downloads
-
930
downloads
High pressure processing of meat: possible role of myofibrillar protein interactions and cathepsin activity
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
590
downloads
Changes of pH in β-Lactoglobulin and β-Casein Solutions during High Pressure Treatment
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
63
downloads
The physical stability of plant-based drinks and the analysis methods thereof
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet