Karsten Olsen

Karsten Olsen

Lektor


  1. 2021
  2. Udgivet

    Physicochemical characterization of sous vide cooked squid (Loligo forbesii and Loligo vulgaris) and the relationship to selected sensory properties and hedonic response

    Schmidt, Charlotte Vinther, Plankensteiner, L., Faxholm, P. L., Olsen, Karsten, Mouritsen, Ole G. & Frøst, Michael Bom, 2021, I : International Journal of Gastronomy and Food Science. 23, 11 s., 100298.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Accepteret/In press

    Umami potential of fermented beverages: sake, wine, champagne, and beer

    Schmidt, Charlotte Vinther, Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, (Accepteret/In press) I : Food Chemistry. 128971.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Umami-potentiale af danske østers og blæksprutter

    Schmidt, Charlotte Vinther, Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, I : Dansk Kemi. 102, 1, s. 16-19 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  5. Udgivet

    Videnskaben bag østers med champagne

    Schmidt, Charlotte Vinther, Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, I : Aktuel Naturvidenskab. Marts, s. 32-36 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

ID: 4240660