Karsten Olsen
Lektor
ORCID: 0000-0002-0104-6292
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2015
- Udgivet
Changes of pH in β-Lactoglobulin and β-Casein Solutions during High Pressure Treatment
Olsen, Karsten, Jespersen, B. B. & Orlien, Vibeke, 2015, I: International Journal of Spectroscopy. 2015, 6 s., 935901.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
ID: 4240660
Flest downloads
-
936
downloads
High pressure processing of meat: possible role of myofibrillar protein interactions and cathepsin activity
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
600
downloads
Changes of pH in β-Lactoglobulin and β-Casein Solutions during High Pressure Treatment
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
82
downloads
The physical stability of plant-based drinks and the analysis methods thereof
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › fagfællebedømt
Udgivet