Karsten Olsen
Lektor
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-0104-6292
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- 2014
- Udgivet
Bacterial reporter strains for D-xylose content analysis in arabinoxylans
Lukasiak, J., Olsen, Karsten, Georgiou, C. A. & Georgakopoulos, D. G., 2014, I : European Food Research and Technology. 238, 2, s. 275-283 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Chaperone-like activity of β-casein and its effect on residual in vitro activity of horseradish peroxidase
Sulewska, Anna Maria, Olsen, Karsten, Sørensen, J. C. & Øgendal, Lars Holm, 2014, I : International Journal of Food Science and Technology. 49, 12, s. 2538-2545 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4240660
Flest downloads
-
902
downloads
High pressure processing of meat: possible role of myofibrillar protein interactions and cathepsin activity
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
601
downloads
Changes of pH in β-Lactoglobulin and β-Casein Solutions during High Pressure Treatment
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
59
downloads
Effect of pretreatment on enzymatic hydrolysis of bovine collagen and formation of ACE-inhibitory peptides
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet