Karsten Olsen
Lektor
ORCID: 0000-0002-0104-6292
1 - 3 ud af 3Pr. side: 10
- 2013
- Udgivet
Bioluminescence and ice-nucleation microbial biosensors for L-arabinose content analysis in arabinoxylans
Lukasiak, J., Olsen, Karsten, Georgiou, C. A. & Georgakopoullos, D. G., 2013, I: European Food Research and Technology. 237, 3, s. 291-298 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
- Udgivet
Effect of pretreatment on enzymatic hydrolysis of bovine collagen and formation of ACE-inhibitory peptides
Zhang, Y., Olsen, Karsten, Grossi, A. B. & Otte, Jeanette, 2013, I: Food Chemistry. 141, 3, s. 2343-2354 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
- Udgivet
Sustainable production of pectin from lime peel by high hydrostatic pressure treatment
Naghshineh, M., Olsen, Karsten & Georgiou, C. A., 2013, I: Food Chemistry. 136 , 2, s. 472–478 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
ID: 4240660
Flest downloads
-
935
downloads
High pressure processing of meat: possible role of myofibrillar protein interactions and cathepsin activity
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
600
downloads
Changes of pH in β-Lactoglobulin and β-Casein Solutions during High Pressure Treatment
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
82
downloads
The physical stability of plant-based drinks and the analysis methods thereof
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › fagfællebedømt
Udgivet