Karsten Olsen

Karsten Olsen

Lektor


  1. 2012
  2. Udgivet

    Detection of advanced glycation end-products (AGEs) during dry-state storage of ß-lactoglobulin/lactose

    Jongberg, Sisse, Rasmussen, M., Skibsted, Leif Horsfelt & Olsen, Karsten, 2012, I : Australian Journal of Chemistry. 65, 12, s. 1620-1624 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Development of an ¿-rhamnose bioluminescent microbial biosensor for analysis of food ingredients

    Lukasiak, J., Georgiou, C. A., Olsen, Karsten & Georgakopoulos, D. G., 2012, I : European Food Research and Technology. 235, 3, s. 573-579 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Effect of water activity, temperature and pH on solid state lactosylation of ß-lactoglobulin

    Thomsen, M. K., Olsen, Karsten, Otte, Jeanette, Sjøstrøm, Kirsten, Werner, B. B. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2012, I : International Dairy Journal. 23, 1, s. 1-8 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

ID: 4240660