Karsten Olsen
Lektor
ORCID: 0000-0002-0104-6292
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- 2010
- Udgivet
Casein micelle dissociation in skim milk during high-pressure treatment: effects of pressure, pH, and temperature
Orlien, Vibeke, Boserup, L. & Olsen, Karsten, 2010, I: Journal of Dairy Science. 93, 1, s. 12-18 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
High pressure processing of meat: possible role of myofibrillar protein interactions and cathepsin activity
Grossi, A., Christensen, M., Ertbjerg, P., Olsen, Karsten & Orlien, Vibeke, 2010.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
ID: 4240660
Flest downloads
-
947
downloads
High pressure processing of meat: possible role of myofibrillar protein interactions and cathepsin activity
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
606
downloads
Changes of pH in β-Lactoglobulin and β-Casein Solutions during High Pressure Treatment
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
87
downloads
The physical stability of plant-based drinks and the analysis methods thereof
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet