Karsten Olsen

Karsten Olsen

Lektor


  1. 2009
  2. Udgivet
  3. Udgivet

    Light-induced formation of free radicals in cream cheese

    Westermann, S., Brüggemann, D. A., Olsen, Karsten & Skibsted, Leif Horsfelt, 2009, I : Food Chemistry. 116, 4, s. 974-981 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Quenching of triplet-excited flavins by flavonoids: structural assessment of antioxidative activity

    Huvaere, K. A. J., Olsen, Karsten & Skibsted, Leif Horsfelt, 2009, I : Journal of Organic Chemistry. 74, 19, s. 7283-7293 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Spatial distribution of light-induced lipid oxidation in semi-hard yellow cheese as detected by confocal microscopy

    Westermann, S., Brüggemann, D. A., Olsen, Karsten & Skibsted, Leif Horsfelt, 2009, I : Food Chemistry. 116, 3, s. 756-760 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4240660