Karsten Olsen
Lektor
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-0104-6292
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- 2000
- Udgivet
Højtryksbehandling som mejeriteknologisk proces: effekt af høje hydrostatiske tryk på valleproteiner
Olsen, Karsten & Skibsted, Leif Horsfelt, 2000, I : Maelkeritidende. 6, s. 174-177 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Steady-state kinetics and thermodynamics of the hydrolysis of beta-lactoglobulin by trypsin
Olsen, Karsten, Otte, Jeanette & Skibsted, Leif Horsfelt, 2000, I : Journal of Agricultural and Food Chemistry. 48, 8, s. 3086-3089 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4240660
Flest downloads
-
897
downloads
High pressure processing of meat: possible role of myofibrillar protein interactions and cathepsin activity
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
597
downloads
Changes of pH in β-Lactoglobulin and β-Casein Solutions during High Pressure Treatment
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
59
downloads
Effect of pretreatment on enzymatic hydrolysis of bovine collagen and formation of ACE-inhibitory peptides
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet