Jorge Ruiz Carrascal

Jorge Ruiz Carrascal

Adjungeret professor

Flest downloads

  1. 558 downloads
    Udgivet

    A rapid and accurate extraction procedure for analysing free amino acids in meat samples by GC-MS

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. 344 downloads
    Udgivet

    Modification of gelatin functionality for culinary applications by using transglutaminase

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. 225 downloads
    Udgivet

    Cheese powder can boost sensory properties of emulsion sausages

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  4. 177 downloads
    Udgivet
  5. 172 downloads
    Udgivet

    Development of Volatile Compounds during Hydrolysis of Porcine Hemoglobin with Papain

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 51320196