Ansatte – Københavns Universitet

FOOD > Ansatte

Jens Christian Sørensen

Jens Christian Sørensen

  • Biokemi og bioprocessering

    Rolighedsvej 30, 1958 Frb. C, Højhus 71, Bygning: 71-5-T531

    Telefon: +45 35 33 24 35
  • Institut for Fødevarevidenskab

    Rolighedsvej 30, Bygning: 71-5-T531

    1958 1958 Frederiksberg C

    Telefon: 353 32435
  • LUKKET: 2012 Institut for Fødevarevidenskab

    Rolighedsvej 30, Bygning: 71-5-T531

    1958 1958 Frederiksberg C

    Telefon: 353 32435

  1. 2018
  2. Udgivet

    In Vitro Digestibility of Rapeseed and Bovine Whey Protein Mixtures. / Joehnke, Marcel Skejovic; Rehder, Alina; Sørensen, Susanne; Bjergegaard, Charlotte; Sørensen, Jens Christian; Markedal, Keld Ejdrup.

    I: Journal of Agricultural and Food Chemistry, Bind 66, Nr. 3, 2018, s. 711-719.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    The impact of newly produced protein and dietary fiber rich fractions of yellow pea (Pisum sativum L.) on the structure and mechanical properties of pasta-like sheets. / Muneer, Faraz ; Johansson, Eva; Hedenqvist, Mikael S.; S. Plivelic, Tomás ; Markedal, Keld Ejdrup; Petersen, Iben Lykke; Sørensen, Jens Christian; Kuktaite, Ramune.

    I: Food Research International, Bind 106, 2018, s. 607-618.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    High pressure effects on myrosinase activity and glucosinolate preservation in seedlings of Brussels sprouts. / Wang, Jia; Barba, Francisco J.; Sorensen, Jens C.; Frandsen, Heidi B.; Sørensen, Susanne; Olsen, Karsten; Orlien, Vibeke.

    I: Food Chemistry, Bind 245, 2018, s. 1212-1217.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. 2017
  6. Udgivet

    Supercritical fluid extracted rapeseed oil, its chemical- and sensory profile. / Frandsen, Heidi Blok; Wæhrens, Sandra Stolzenbach; Petersen, Mikael Agerlin; Sørensen, Hilmer; Sørensen, Susanne; Sørensen, Jens Christian.

    2017. Abstract fra 14th Euro Fed Lipid Congress, Ghent, Belgien.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  7. Udgivet

    University-Industry relationship in the bio-economy invention system of Denmark. / Markedal, Keld Ejdrup; Sørensen, Jens Christian; Sørensen, Susanne.

    Knowledge-Driven developments in the bioeconomy, economic complexity and evolution : Technological and Economic Perspectives. red. / Stephan Dabert ; Iris Lewandowski; Jochen Weiss; Andreas Pyka. Cham, Schweiz : Springer, 2017. s. 161-175.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Solubility of a cruciferin-rich protein product purified from rapeseed pressed cake (Brassica napus L.) by an aqueous processing method. / Rehder, Alina; Sulewska, Anna Maria; Markedal, Keld Ejdrup; Sørensen, Susanne; Sørensen, Jens Christian.

    I: International Journal of Food Science and Technology, Bind 52, Nr. 7, 2017, s. 1653-1659.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. 2016
  10. Udgivet

    Optimization of industrial oil mill processing with focus on glucosinolate content and degradation. / Frandsen, Heidi Blok; Sørensen, Jens Christian; Jensen, S K; Maribo, H.; Schmidt, F.; Markedal, Keld Ejdrup; Sørensen, H.

    2016. Poster session præsenteret ved 30th EFFoST International Conference, Wien, Østrig.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  11. Udgivet

    Bioavailability and in vivo metabolism of intact glucosinolates. / Sørensen, Jens Christian; Frandsen, Heidi Blok; Jensen, Søren Krogh; Kristensen, Niels Bastian; Sørensen, Susanne; Sørensen, Hilmer.

    I: Journal of Functional Foods, Bind 24, 2016, s. 450-460.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    The impact of high pressure on glucosinolate profile and myrosinase activity in seedlings from Brussels sprouts. / Wang, Jia; Barba Orellana, Francisco Jose; Frandsen, Heidi Blok; Sørensen, Susanne; Olsen, Karsten; Sørensen, Jens Christian; Orlien, Vibeke.

    I: Innovative Food Science and Emerging Technologies, Bind 38, Nr. B, 2016, s. 342-348.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  13. 2015
  14. Udgivet

    Analysis of TAG profiles of different commercial oils and brassicaceae oils. / Frandsen, Heidi Blok; Sørensen, Susanne; Sørensen, Hilmer; Sørensen, Jens Christian.

    2015. Poster session præsenteret ved Publikation: KonferencebidragPosterForskning

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...16 Næste

ID: 4233799