Ida Steen
Indskrevet ph.d.-studerende
Design and Consumer Behavior
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2017
- Udgivet
Influence of serving temperature on flavour perception and release of Bourbon Caturra coffee
Steen, Ida, Wæhrens, S. S., Petersen, Mikael Agerlin, Münchow, M. & Bredie, Wender, 2017, I: Food Chemistry. 219, s. 61-68 8 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 168898323
Flest downloads
-
93
downloads
Roasting conditions and coffee flavor: A multi-study empirical investigation
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
14
downloads
Evaluation of a sensory and cognitive online training tool for odor recognition in professional coffee tasters
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet