Dennis Sandris Nielsen

Dennis Sandris Nielsen

Professor


  1. 2005
  2. Udgivet

    Chokolade = kemi og mikrobiologi?

    Nielsen, Dennis Sandris & Frisvad, J. C., 2005, I: Nyt fra Levnedsmiddelcenteret. 3, s. 2 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  3. Udgivet

    God chokolade stater allerede i Afrika

    Nielsen, Dennis Sandris, 2005, I: Plus Proces. 10, s. 3-5 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  4. Udgivet

    Good PhD pratice

    Ersbøll, A. K., Flensted-Jensen, M., Nielsen, A. B. & Nielsen, Dennis Sandris, 2005, I: Det Levende Universitet. 6, s. 3 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  5. Udgivet
  6. Udgivet
  7. Udgivet

    Influence of the nutrition on the composition of the intestinal microflora and calprotectin concentration in 10 months old infants

    Nielsen, S. D., Nielsen, Dennis Sandris, Jakobsen, M. & Michaelsen, Kim F., 2005, Abstracts. Levnedsmiddelcentret, s. 94 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  8. Udgivet

    Kakaoens vugge

    Nielsen, Dennis Sandris, 2005, I: Chokolade Selskabets Årsskrift 2005. s. 14-16 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  9. Udgivet

    Occurrence and diversity of yeasts involved in fermentation of West African cocoa beans

    Jespersen, Lene, Nielsen, Dennis Sandris, Hønholt, S. & Jakobsen, M., 2005, I: FEMS Yeast Research. 5, 4-5, s. 441-453 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Yeast populations associated with Ghanaian cocoa fermentations analysed using denaturing gradient gel electrophoresis (DGGE)

    Nielsen, Dennis Sandris, Hønholt, S., Tano-Debrah, K. & Jespersen, Lene, 2005, I: Yeast. 22, 4, s. 271-284 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

ID: 4224545