Dennis Sandris Nielsen
Professor
Food Microbiology, Gut Health, and Fermentation
Rolighedsvej 26
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0001-8121-1114
1 - 5 ud af 5Pr. side: 10
- 2021
- Udgivet
- 2005
- Udgivet
Chokolade = kemi og mikrobiologi?
Nielsen, Dennis Sandris & Frisvad, J. C., 2005, I: Nyt fra Levnedsmiddelcenteret. 3, s. 2 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
God chokolade stater allerede i Afrika
Nielsen, Dennis Sandris, 2005, I: Plus Proces. 10, s. 3-5 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Good PhD pratice
Ersbøll, A. K., Flensted-Jensen, M., Nielsen, A. B. & Nielsen, Dennis Sandris, 2005, I: Det Levende Universitet. 6, s. 3 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Kakaoens vugge
Nielsen, Dennis Sandris, 2005, I: Chokolade Selskabets Årsskrift 2005. s. 14-16 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
ID: 4224545
Flest downloads
-
8291
downloads
A possible link between food and mood: dietary impact on gut microbiota and behavior in BALB/c mice
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
6573
downloads
The microbiology of Ghanaian cocoa fermentations
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Ph.d.-afhandling › Forskning
Udgivet -
5130
downloads
Gut microbiota in human adults with type 2 diabetes differs from non-diabetic adults
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet