Charlotte Vinther Schmidt

Charlotte Vinther Schmidt

Postdoc, Gæsteforsker


Udgivelsesår:
  1. 2022
  2. Udgivet

    Cephalopods as Challenging and Promising Blue Foods: Structure, Taste, and Culinary Highlights and Applications

    Schmidt, Charlotte Vinther & Mouritsen, Ole G., 2022, I: Foods. 11, 17, 21 s., 2559.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Umami taste as a driver for sustainable eating

    Schmidt, Charlotte Vinther & Mouritsen, Ole G., 2022, I: International Journal of Food Design. 7, 2, s. 187-203 17 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  4. 2021
  5. Udgivet

    Gastrophysical and chemical characterization of structural changes in cooked squid mantle

    Schmidt, Charlotte Vinther, Plankensteiner, L., Clausen, M. P., Walhter, A. R., Kirkensgaard, Jacob Judas Kain, Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, I: Journal of Food Science. 86, 11, s. 4811-4827

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Gastrophysical and chemical characterization of umami, taste pairing, and texture in relation to sustainable food sources: Squid, oysters, and fermented beverages

    Schmidt, Charlotte Vinther, 2021, Department of Food Science, Faculty of Science, University of Copenhagen. 258 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

  7. Udgivet

    Physicochemical characterization of sous vide cooked squid (Loligo forbesii and Loligo vulgaris) and the relationship to selected sensory properties and hedonic response

    Schmidt, Charlotte Vinther, Plankensteiner, L., Faxholm, P. L., Olsen, Karsten, Mouritsen, Ole G. & Frøst, Michael Bom, 2021, I: International Journal of Gastronomy and Food Science. 23, 11 s., 100298.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Squid: Gastrophysics of squid - from gastronomy to science and back again

    Mouritsen, Ole G., Schmidt, Charlotte Vinther, Faxholm, P. L. & Clausen, M. P., 2021, CRC Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations and Culinary Applications. Burke, R., Kelly, A., Lavelle, C. & This vo Kientza, H. (red.). CRC Press, s. 541-544 4 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Umami potential of fermented beverages: Sake, wine, champagne, and beer

    Schmidt, Charlotte Vinther, Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, I: Food Chemistry. 360, 10 s., 128971.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Umami-potentiale af danske østers og blæksprutter

    Schmidt, Charlotte Vinther, Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, I: Dansk Kemi. 102, 1, s. 16-19 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  11. Udgivet

    Umami-potentiale af fermenterede drikkevarer

    Schmidt, Charlotte Vinther, Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, I: Dansk Kemi. 102, 2, s. 16-19 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  12. Udgivet

    Videnskaben bag østers med champagne

    Schmidt, Charlotte Vinther, Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, I: Aktuel Naturvidenskab. 2021, 1, s. 32-36 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

Forrige 1 2 Næste

ID: 183890052