Charlotte Vinther Schmidt
Postdoc, Gæsteforsker
- 2022
- Udgivet
Cephalopods as Challenging and Promising Blue Foods: Structure, Taste, and Culinary Highlights and Applications
Schmidt, Charlotte Vinther & Mouritsen, Ole G., 2022, I: Foods. 11, 17, 21 s., 2559.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
- Udgivet
Umami taste as a driver for sustainable eating
Schmidt, Charlotte Vinther & Mouritsen, Ole G., 2022, I: International Journal of Food Design. 7, 2, s. 187-203 17 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
- 2021
- Udgivet
Gastrophysical and chemical characterization of structural changes in cooked squid mantle
Schmidt, Charlotte Vinther, Plankensteiner, L., Clausen, M. P., Walhter, A. R., Kirkensgaard, Jacob Judas Kain, Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, I: Journal of Food Science. 86, 11, s. 4811-4827Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
- Udgivet
Gastrophysical and chemical characterization of umami, taste pairing, and texture in relation to sustainable food sources: Squid, oysters, and fermented beverages
Schmidt, Charlotte Vinther, 2021, Department of Food Science, Faculty of Science, University of Copenhagen. 258 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Ph.d.-afhandling › Forskning
- Udgivet
Physicochemical characterization of sous vide cooked squid (Loligo forbesii and Loligo vulgaris) and the relationship to selected sensory properties and hedonic response
Schmidt, Charlotte Vinther, Plankensteiner, L., Faxholm, P. L., Olsen, Karsten, Mouritsen, Ole G. & Frøst, Michael Bom, 2021, I: International Journal of Gastronomy and Food Science. 23, 11 s., 100298.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
- Udgivet
Squid: Gastrophysics of squid - from gastronomy to science and back again
Mouritsen, Ole G., Schmidt, Charlotte Vinther, Faxholm, P. L. & Clausen, M. P., 2021, CRC Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations and Culinary Applications. Burke, R., Kelly, A., Lavelle, C. & This vo Kientza, H. (red.). CRC Press, s. 541-544 4 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Umami potential of fermented beverages: Sake, wine, champagne, and beer
Schmidt, Charlotte Vinther, Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, I: Food Chemistry. 360, 10 s., 128971.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
- Udgivet
Umami-potentiale af danske østers og blæksprutter
Schmidt, Charlotte Vinther, Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, I: Dansk Kemi. 102, 1, s. 16-19 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel
- Udgivet
Umami-potentiale af fermenterede drikkevarer
Schmidt, Charlotte Vinther, Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, I: Dansk Kemi. 102, 2, s. 16-19 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel
- Udgivet
Videnskaben bag østers med champagne
Schmidt, Charlotte Vinther, Olsen, Karsten & Mouritsen, Ole G., 2021, I: Aktuel Naturvidenskab. 2021, 1, s. 32-36 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel
ID: 183890052
Flest downloads
-
102
downloads
A Role for Macroalgae and Cephalopods in Sustainable Eating
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
85
downloads
The solution to sustainable eating is not a one-way street
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
82
downloads
Umami synergy as the scientific principle behind taste-pairing champagne and oysters
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet