Charlotte Vinther Schmidt
Postdoc, Gæsteforsker
Flest downloads
-
102 downloadsUdgivet
A Role for Macroalgae and Cephalopods in Sustainable Eating
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
-
85 downloadsUdgivet
The solution to sustainable eating is not a one-way street
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
-
82 downloadsUdgivet
Umami synergy as the scientific principle behind taste-pairing champagne and oysters
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
-
45 downloadsUdgivet
To meat or not to meat?
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
ID: 183890052
Flest downloads
-
102
downloads
A Role for Macroalgae and Cephalopods in Sustainable Eating
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
85
downloads
The solution to sustainable eating is not a one-way street
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet -
82
downloads
Umami synergy as the scientific principle behind taste-pairing champagne and oysters
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › fagfællebedømt
Udgivet