Birthe P Møller Jespersen

Birthe P Møller Jespersen

Lektor


  1. 2021
  2. Udgivet
  3. Udgivet

    The Effect of α-, β- and γ-Cyclodextrin on Wheat Dough and Bread Properties

    Jodal, A. S., Czaja, Tomasz Pawel, van der Berg, Franciscus Winfried J, Jespersen, Birthe P Møller & Larsen, K. L., 2021, I: Molecules. 26, 8, 14 s., 2242.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. 2018
  5. Udgivet

    Hydrolysed pea proteins mitigate in vitro wheat starch digiestibility

    López-Barón , N., Sagnelli, D., Blennow, Andreas, Holse, M., Gao, J., Saaby, L., Mullertz, Anette , Jespersen, Birthe P Møller & Vasanthan, T., jun. 2018, I: Food Hydrocolloids. 79, s. 117-126 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. 2017
  7. Udgivet

    Barley genotypic β-glucan variation combined with enzymatic modifications direct its potential as a natural ingredient in a high fiber extract

    Mikkelsen, M. S., Meier, S., Jensen, M. G., Qin, F., Stoica, I., Martens, Helle Juel, Blennow, Andreas & Jespersen, Birthe P Møller, 2017, I: Journal of Cereal Science. 75, s. 45-53 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    From metabolome to phenotype: GC-MS metabolomics of developing mutant barley seeds reveals effects of growth, temperature and genotype

    Khakimov, Bekzod, Rasmussen, Morten Arendt, Kannangara, R. M., Jespersen, Birthe P Møller, Munck, L. & Engelsen, Søren Balling, 2017, I: Scientific Reports. 7, 1, 12 s., 8195.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet
  10. Udgivet

    Long wavelength near-infrared transmission spectroscopy of barley seeds using a supercontinuum laser: Prediction of mixed-linkage beta-glucan content

    Ringsted, T., Ramsay, J., Jespersen, Birthe P Møller, Keiding, S. R. & Engelsen, Søren Balling, 2017, I: Analytica Chimica Acta. 986, s. 101-108 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. 2016
  12. Udgivet

    Near-infrared spectroscopy using a spercontinuum laser: application to long wavelength transmission spectra of barley endosperm and oil

    Ringsted, T., Dupont, S. H., Ramsay, J. S., Jespersen, Birthe P Møller, Sørensen, Klavs Martin, Keiding, S. R. & Engelsen, Søren Balling, 2016, I: Applied Spectroscopy. 70, 7, s. 1176–1185 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  13. 2015
  14. Udgivet

    Variation of volatile compounds among wheat varieties and landraces

    Starr, G., Petersen, Mikael Agerlin, Jespersen, Birthe P Møller & Hansen, Åse Solvej, 2015, I: Food Chemistry. 174, s. 527-537 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  15. 2014
  16. Udgivet

    Cereal β-glucan immune modulating activity depends on the polymer fine structure

    Mikkelsen, M. S., Jespersen, Birthe P Møller, Mehlsen, A., Engelsen, Søren Balling & Frøkiær, Hanne, 2014, I: Food Research International. 62, s. 829-836 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste

ID: 4239244