Ansatte – Københavns Universitet

FOOD > Ansatte

Belinda Nielsen

Belinda Nielsen

Koordinator


Udgivelsesår:
  1. 2018
  2. Udgivet

    A cross-cultural study of acceptability and food pairing for hot sauces. / Kim , Hyun-Jee ; Chung, Seo-Jin ; Kim, Kwang-Ok ; Nielsen, Belinda; Ishii, Rie ; O'Mahony, Michael .

    I: Appetite, Bind 123, 2018, s. 306-316.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. 2017
  4. Udgivet

    Danish adolescents like their vegetables fresh rather than frozen or canned. / Perez-Cueto, Armando; dos Santos, Quenia; Nielsen, Belinda; Dinnella, Caterina; Monteleone, Erminio; Giboreau, Agnés; Saulais, Laure; Depezay, Laurence; Hartwell, Heather; Appleton, Katherine M.

    I: International Journal of Gastronomy and Food Science, Bind 9, 2017, s. 29-33.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. 2015
  6. Udgivet

    Growth performance, meat quality and carcass composition of broilers fed rapeseed-enriched diets. / Karlsson, Anders H; Bredie, Wender; Petersen, Mikael Agerlin; Nielsen, Belinda; Danielsen, Bente; Petersen, J. S.; Katholm, A.; Dickow, Mia Schødt.

    2015. Poster session præsenteret ved ICoMST 2015, Clermont-Ferrand, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  7. 2014
  8. Udgivet

    A comparative study of beef quality after ageing longissimus muscle using a dry ageing bag, traditional dry ageing or vacuum package ageing. / Li, Xin; Babol, Jakub; Bredie, Wender Laurentius Petrus; Nielsen, Belinda; Tománková, Jana; Lundström, Kerstin.

    I: Meat Science, Bind 97, Nr. 4, 2014, s. 433-442.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 23051647