Ledelse og organisering

Institutlederteam

Institutlederteamet består af managementteamet og sektionslederne. Managementteamet håndterer den daglige planlægning på institutniveau. Sektionslederne står for den daglige planlægning i deres respektive sektioner.

Institutlederteamet træffer beslutninger for Institut for Fødevarevidenskab (KU FOOD).

Managementteam

Billede af Anna Haldrup

Anna Haldrup

Institutleder

Tlf: +45 35 32 82 66

Email: anna.haldrup@food.ku.dk

Billede af Anni Hougaard

Anni Bygvrå Hougaard

Viceinstitutleder for undervisning

Tlf: +45 35 33 36 07

Email: abhg@food.ku.dk

Billede af Nanna Viereck

Nanna Viereck

Viceinstitutleder for Forskning og Innovation

Tlf: +45 35 33 35 02

Email: nav@food.ku.dk

Billede af Carsten P. Sørensen

Carsten P. Sørensen

Administrationschef og sekretær for Institutlederteamet

Tlf: +45 35 33 31 57

Email: cps@food.ku.dk

Sektionsledere

Billede af Mogens Larsen Andersen

Mogens Larsen Andersen

Sektionsleder for Ingrediens- og mejeriteknologi

Tlf: +45 35 33 32 62

Email: mola@food.ku.dk

 

Dennis Sandris Nielsen

Sektionsleder for Fødevaremikrobiologi, tarmsundhed og fermentering

Tlf: +45 35 33 32 87

Email: dn@food.ku.dk

Annemarie Olsen

Sektionsleder for Design og forbrugeradfærd

Tlf: +45 35 33 10 18

Email: ano@food.ku.dk

Søren Balling Engelsen

Sektionsleder for Fødevareanalytisk kemi og bioteknologi

Tlf: +45 35 33 32 05

Email: se@food.ku.dk