Emnenavigation
Indhold
Footerlinks
Start
Toggle navigation
Find vej
Telefonbog
Job
KUnet
English
Uddannelser på KU
Bachelor
Kandidat
Ph.d.
Efteruddannelse
Kursuskatalog
Forskning på KU
Forskere og publikationer
Ph.d.-programmer
Forskningscentre
Nyheder
Ved at fermentere afføring håber forskere at skabe fremtidens medicin til mave- og tarmlidelser
05.11.2024
Fascismen har været en del af USA i 100 år
31.10.2024
AI kan nu være vores øjne og ører i skoven og under vandet
23.10.2024
Alle nyheder
Presseservice
Samarbejde og innovation
Forskningssamarbejde
Innovation på KU
Teknologioverførsel
KU Lighthouse innovation hub
Besøg KU
Offentlige arrangementer
Biblioteker
Museer og attraktioner
For skoler og gymnasier
Alumni
Om KU
Organisation
Strategi
Tal og fakta
Profil og historie
Fakulteter
Institutter
Kontakt
Institut for Fødevarevidenskab (KU FOOD)
Institut for Fødevarevidenskab
Kalender
Om instituttet
Faciliteter
Bæredygtighed på KU FOOD
Forskning
Forskning på tværs af sektioner
Sektion for Ingrediens- og mejeriteknologi
Sektion for Fødevaremikrobiologi, tarmsundhed og fermentering
Sektion for Design og forbrugeradfærd
Sektion for Fødevareanalytisk kemi og bioteknologi
Publikationer
Forskningsprojekter
Ph.d.-afhandlinger fra KU FOOD
Uddannelse
Nyheder
Ansatte
Kontakt
Future Consumer Lab
Urban Farming SCIENCE
KU FOOD
Forskning
Sektioner
Sektioner
Design og forbrugeradfærd
Ingrediens- og mejeriteknologi
Fødevareanalytisk kemi og bioteknologi
Fødevaremikrobiologi, tarmsundhed og fermentering