Emnenavigation
Indhold
Footerlinks
Start
Toggle navigation
Find vej
Find en medarbejder
Job
KUnet
English
Uddannelse på KU
Bachelor
Kandidat
Ph.d.-uddannelse
Efteruddannelse
Kursuskatalog
For skoler og gymnasier
Forskning på KU
Forskere og publikationer
Forskningscentre
Nyheder
Forskere kortlægger 7.000 år gammel genfejl, der beskytter mod HIV
09.05.2025
Sådan redder vi den asiatiske enhjørning – hvis den altså findes
06.05.2025
Forskere påviser slægtskab mellem oprindeligt amerikansk folk og deres forfædre
05.05.2025
Alle nyheder
Presseservice
Samarbejde og innovation
Forskningssamarbejde
Innovation på KU
Om KU
Strategi
Tal og fakta
Profil og historie
Organisation
Fakulteter
Institutter
Museer og attraktioner
Biblioteker
Arrangementer
Alumni
Kontakt
Institut for Fødevarevidenskab (KU FOOD)
Institut for Fødevarevidenskab
Om instituttet
Kalender
Faciliteter
Forskning
Uddannelse
Nyheder
Ansatte
Administrationen
Design og forbrugeradfærd
Ingrediens- og Mejeriteknologi
Fødevareanalytisk kemi og bioteknologi
Fødevaremikrobiologi, tarmsundhed og fermentering
Bæredygtighed på KU FOOD
Kontakt
Future Consumer Lab
Urban Farming SCIENCE
KU FOOD
Ansatte
Nanna Duerlund Christensen
Ph.d.-studerende
Sekretariat
Rolighedsvej 26
Frederiksberg C
E-mail:
ndc@food.ku.dk
Se forskerprofil og publikationer