Bacheloruddannelse på KU FOOD
Bachelor i fødevarer og ernæring er studiet for dig, der har lyst til at gå i dybden med, hvordan den mad vi spiser bliver produceret, hvad den består af, og hvad der sker med kroppen, når vi spiser fødevarerne.
Det første år får du en introduktion til fødevareproduktion og ernæring og tager naturvidenskabelige grundfag. Andet og tredje år bruger du på din specialisering. Du kan vælge mellem 3 specialiseringer.
Vil du være Fødevareingeniør, kan du vælge at bruge et halvt år på praktik i en fødevarevirksomhed. Det giver dig en mulighed for at afprøve din teoretiske viden i praksis, skabe netværk og få et indblik i mulige karriereveje.
På studier.ku.dk kan du læse mere om uddannelsen og finde praktiske informationer som studiets opbygning, adgangskrav og optagelse.
På fødevarer og ernæring skal du efter første år vælge en af tre specialiseringer:
Se korte videoer om uddannelsen til bachelor i Fødevarer og ernæring:
- Studieindhold
- Praktik
- Undervisning
- Studiemiljø
- Karrieremuligheder
- Job i fødevareindustrien
- Job som fødevareentreprenør
- Job i organisationer og myndigheder
Videoen om uddannelsen i Fødevarer og ernæring kan ses i sin fulde længde her.
Med en bachelor i Fødevarer og ernæring som basis er der mange jobmuligheder. I følgende artikler kan du læse om, hvad et udsnit af FOOD's alumner beskæftiger sig med:
"De unge forskere & maden" er en TV serie der vises på TV2 Lorry. I serien møder du unge innovative forskere fra KU FOOD, der er med til at forme fremtiden indenfor fødevarer og forståelsen af vores tarmflora.
Nicoline forfølger fremtidens velsmag