Fødevareuddannelse 28.07.2020 100 unge parat til at læse Fødevarer og ernæring på Københavns Universitet Bacheloruddannelsen i Fødevarer og ernæring på Københavns Universitetet oplever en stigning omkring…
Fødevarer 24.07.2020 "Jeg fik kun én pomfrit": Ny metode vil sikre madstudier mod uærlige svar Meget forskning i fødevarer beror på deltagernes ærlighed i forhold til, hvad de fortæller, de har…
Bakterieflora 14.07.2020 Mindre overførsel af bakterier fra mor til barn under fødslen end hidtil antaget Det har længe været antaget, at en vaginal fødsel styrker barnets immunforsvar, fordi der under…
Studie 02.07.2020 Sød smag forstærkes, hvis omgivelserne "ser søde ud" En sød drik smager endnu sødere, hvis man drikker den i omgivelser, der også visuelt er forbundet…
Bæredygtige fødevarer 02.07.2020 Dyrker bæredygtige østershatte på restprodukter Forskere på Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet er sammen med tre virksomhede…
Annas kommentar 02.07.2020 Stærk forskningsgruppe i plantebaserede fødevarer Foråret og forsommeren blev en blandet tid på Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns…
Ny ansættelse 01.07.2020 Serafim Bakalis er ny mejeriprofessor ved KU FOOD Hans vision er at levere bæredygtige mejeriprodukter ved hjælp af radikalt anderledes måder at…
Fremtidens fødevarer 24.06.2020 Status over planteproteinforskningen på KU FOOD En ny rapport handler om, hvordan forskerne på KU FOOD arbejder med at skabe fremtidens bæredygtige…
Nye regler 23.06.2020 Nye regler for skrivning af speciale på KU FOOD’s kandidatuddannelser Reglerne for speciale-skrivning på KU SCIENCE’s kandidatuddannelser ændres snart, hvilket får…
Prismodtager 15.06.2020 Kommende KU FOOD-professor Serafim Bakalis modtager The Hutchison Medal Serafim Bakalis, som med start den 20. juli 2020 er ansat som professor i mejeriprodukter og…