Fødevareforskning 28.12.2015 Fødevareforskere hjælper Afrika med at skabe eksport af kamelmælk En gruppe forskere fra DTU og Københavns Universitet samarbejder med forskere fra Haramaya…
entreprenørskab 22.12.2015 Et skridt på vejen mod det entreprenørielle universitet Mange af de erhvervs- og samfundssektorer, som SCIENCE uddanner kandidater til, er konstant i…
Entreprenørskab 21.12.2015 Kast dig ud i det med det samme Det gjorde 29-årige Mia Irene Kristensen, da hun startede egen virksomhed undervejs i studiet…
Ny viden 16.12.2015 Hveden er den oversete smag i brødet Gennem tusinder af år har hveden været en af vores vigtigste afgrøder. Så almindelig er den, at vi…
Fødevareinnovation 14.12.2015 ODIN styrker innovation i fødevareindustrien ODIN er et konsortium, der skaber netværk mellem en række produktionsvirksomheder i fx fødevare- og…
planteproteiner 04.12.2015 Vores planteafgrøder skal sprudle af protein Institut for Fødevarevidenskab er partner i et nyt EU-projekt PROTEIN2FOOD der skal udvikle nye…
Fødevareforskning 12.11.2015 Ny forskning skal vise, hvor meget proteiner mætter Proteiner er gennem de senere år blevet utroligt populære som ingredienser i fødevarer – fx i…
fødevaresamarbejde 12.11.2015 FOOD arbejder for dannelsen af en europæisk innovationsalliance Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet, SCIENCE, er med i konsortiet ”FoodNexus”…
ressourceudnyttelse 11.11.2015 Ny forskning skaber øget bæredygtighed og indtjening i fødevarekæden Et forskerteam ved Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet, SCIENCE, har opfundet…
sensorik 10.11.2015 Ny viden om smag overrasker Ny unik forskning som Københavns Universitet har gennemført sammen med 20.000 danske skoleelever…