mad med insekter 25.11.2016 Insekterne skal på middagsbordet Danmark skal være foregangsland for bæredygtig industriel produktion af insekter til foder og…
AWARD 21.11.2016 FOOD-professor Rasmus Bro modtager den første Nils Foss Excellence Pris Den første modtager af Nils Foss Excellence Pris er professor ved Institut for Fødevarevidenskab på…
forskningspris 21.11.2016 Bekzod Khakimov får den første Nils Foss Talent Pris Bekzod Khakimov fra Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet er den første modtage…
FOOD-Sund 11.11.2016 FOOD-Sund ser på fødevarevidenskaben som en vej til mere sundhed På Institut for Fødevarevidenskab (FOOD) ved Københavns Universitet har der gennem de senere år…
Metabolomics 11.11.2016 Fødevareforskere på jagt efter biologiske ”blodspor” afsat af musklerne Allerede i 50 årsalderen begynder vi at tabe muskelmasse (kaldet sarkopeni), hvilket øger vores…
FOOD-Sund 11.11.2016 Sundere mad og madvaner via fødevaredesign og forbrugervidenskab Når man vil gøre maden mere sund, kan man benytte sig af videnskaben bag sansernes opfattelse af…
FOOD-Sund 11.11.2016 Probiotika kan måske forbedre ældres helbred Kan probiotika øge diversiteten af bakterier i tarmfloraen hos ældre og derigennem forbedre…
FOOD-Sund 11.11.2016 Fødevareforskning forebygger sygdom hos spædbørn Lektor Dereck Chatterton ved Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet har i over 15…
Fødevareinnovation 09.11.2016 Københavns Universitet hjælper din virksomhed med fødevareinnovation Fødevarevirksomheder i Region Sjælland kan i et nyt projekt få gratis ekspertbistand til at udvikle…
Alumne-Arrangement 07.11.2016 Kom og hør foredrag om fermentering Det syder og bobler – på køkkenbordene, i produktionen og i vores maver! Fermentering og mikrobiel…