FOOD 17.07.2017 Ny professor i hvordan fødevare-mikroberne påvirker vores sundhed Mikrobiolog Dennis Sandris Nielsen fra Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet er…
ph.D.-forsvar 23.06.2017 Minister var ekstern censor til ph.d.-forsvar At kamelmælken er vigtig for Etiopien blev understreget, da ministeren for husdyr og fiskeri,…
Ny forskning 23.06.2017 International FOOD-konference bød på lovende forskning i fødevareanalyse med supercontinuum laser Forskere fra Institut for Fødevarevidenskab (FOOD) ved Københavns Universitet har som de første i…
ICNIRS 2017 23.06.2017 FOOD var vært for stor konference Professor Søren Balling Engelsen fra Københavns Universitet (FOOD) har netop været vært for en stor…
Alumne-interview 23.06.2017 Hun kender smagens inderste væsen Belinda Nielsen har siden teenageårene beskæftiget sig med smag og sensorik i alle mulige…
folkemøde 2017 21.06.2017 Debat om et sundere Danmark på Folkemødet Torsdag den 15. juni afholdt Institut for Fødevarevidenskab (FOOD) og Institut for Idræt og Ernærin…
NY FORSKNING 07.06.2017 Ny forskning giver praktiske kogetips til rødvinssovsen Bliver man beruset af at hælde øl eller vin i sovsen eller gryderetten? Det spørgsmål er væsentligt…
Folkemøde 2017 02.06.2017 Et sundere Danmark - skabt på viden og viljen til forandring Institut for Fødevarevidenskab (FOOD) og Institut for Idræt og Ernæring (NEXS) drager på Folkemødet…
Bevillinger 31.05.2017 Ny forskning skal give bedre kvalitet af mejeriprodukter med plante-polyphenoler Lektor Marianne Nissen Lund ved Institut for Fødevarevidenskab (FOOD) og Biomedicinsk Institut (BMI…
FOOD 28.04.2017 Anerkendt gastronomi-professor til FOOD Ole G. Mouritsen er ansat som professor i gastrofysik og kulinarisk fødevareinnovation på Institut…