Bachelorpraktik 24.10.2018 I bachelorpraktik på en kaffefarm i Nicaragua På bacheloruddannelsen i Fødevarer og ernæring ved Institut for Fødevarevidenskab på Københavns…
Pressemeddelelse 13.10.2018 Nordic Food Lab bliver en del af Future Consumer Lab på Københavns Universitet Nordic Food Lab (NFL) overdrager NFL’s bestyrelse det samlede NFL til Institut for Fødevarevidenska…
P3 sendte live fra Future Consumer Lab 01.10.2018 P3 Danskerbingo på besøg i Future Consumer Lab P3's radioprogram Danskerbingo sendte en forsknings-special live fra Future Consumer Lab på Institu…
Bæredygtig fødevarevidenskab 06.09.2018 Gastronomisk Legestue deltager i Aarhus Food Festival med fokus på madspild Gastronomisk Legestue og forskningsprojektet Waste Taste er med på Aarhus Food Festival 2018 med…
Ny forskning 20.08.2018 Ny forskning viser, hvordan børn vil have maden serveret At få børn til at spise maden er en udfordring for mange forældre, og her kan ny forskning fra…
08.08.2018 Rusture skal bidrage til fællesskab og faglighed Af Grete Bertelsen, prodekan for uddannelse på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på…
Fødevarer og ernæring 12.07.2018 189 unge vil læse bachelor i fødevarer og ernæring 189 unge søger om optagelse på bacheloruddannelsen i fødevarer og ernæring på Københavns…
afklaring af forskningskompetencer 27.06.2018 KU og DTU gøder jorden for mere samarbejde om fødevareforskning Danmarks Tekniske Universitet og Københavns Universitet har kortlagt deres styrker indenfor…
Alumne interview 26.06.2018 Cathrine Østerberg vil forføre vietnameserne med kvalitets-is Der findes mennesker, der vil arbejde til verdens ende for at nå deres drøm. Det er sådan Cathrine…
Kokkens rolle 25.06.2018 Kokkens nye rolle – fra entreprenør og entertainer til forsker og debattør En kok er ikke, hvad en kok har været. Fra dampende kasseroller til entreprenørskab, fra pipetter,…