Kommentar 11.04.2019 Vi skal alle være en del af løsningerne på de globale fødevareudfordringer Vi skal blive mere fantasifulde og mere ambitiøse, når det gælder samarbejde på tværs af…
Gastronomisk forskning 21.03.2019 Når maden har sugekopper: Kokke- og forskerteam gør blæksprutter til ny delikat hverdagsmad Havene omkring Danmark vrimler med blæksprutter – mindst 44 forskellige arter. I gastrolaboratoriet…
Green Challenge 18.03.2019 Uddannelses- og Forskningsministeren lancerede ny konkurrence på KU FOOD Forskningskonkurrencen Green Challenge blev i dag blev lanceret af Uddannelses- og…
Samarbejde 05.02.2019 Nyt samarbejde skal styrke kvalitet og bæredygtighed i fødevareproduktionen En ny strategisk aftale mellem Københavns Universitet og analysevirksomheden FOSS skal med bl.a.…
Nyt forum 18.12.2018 Nyt forum for membranfiltrering 38 deltagere fra fødevareindustrien og forskningsverdenen var med til det første møde i nyt forum…
Beverage Day 2019 26.11.2018 Beverage Day 2019 - sæt kryds i kalenderen! Kom til Beverage Day på Københavns Universitet den 24. maj 2019. Bryggeriforeningen,…
Modtager af Nils Foss Talent Prize 2018: 19.11.2018 Kunstigt intelligente fødevareløsninger sender ressourcespild til tælling Hans forskning forhindrer ressourcespild i den globale fødevareindustri, og nu er han blevet…
Ny forskning 30.10.2018 Blæksprutter kan blive en vigtig fødevareressource i det globale samfund Blæksprutte af arten Eledone cirrhosa. Foto: Jonas Drotner Mouritsen Blandt kokke og forskere …
Fotokonkurrence 27.10.2018 Foto af rygskjold fra blæksprutte blandt vinderne i fotokonkurrencen ARTiS Foto fra blæksprutteforskning på KU FOOD vandt i kategorien ”Macro”, da Det Natur- og…
Bachelorpraktik 24.10.2018 I bachelorpraktik på en kaffefarm i Nicaragua På bacheloruddannelsen i Fødevarer og ernæring ved Institut for Fødevarevidenskab på Københavns…