Studie 02.07.2020 Sød smag forstærkes, hvis omgivelserne "ser søde ud" En sød drik smager endnu sødere, hvis man drikker den i omgivelser, der også visuelt er forbundet…
Bæredygtige fødevarer 02.07.2020 Dyrker bæredygtige østershatte på restprodukter Forskere på Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet er sammen med tre virksomhede…
Annas kommentar 02.07.2020 Stærk forskningsgruppe i plantebaserede fødevarer Foråret og forsommeren blev en blandet tid på Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns…
Ny ansættelse 01.07.2020 Serafim Bakalis er ny mejeriprofessor ved KU FOOD Hans vision er at levere bæredygtige mejeriprodukter ved hjælp af radikalt anderledes måder at…
Fremtidens fødevarer 24.06.2020 Status over planteproteinforskningen på KU FOOD En ny rapport handler om, hvordan forskerne på KU FOOD arbejder med at skabe fremtidens bæredygtige…
Nye regler 23.06.2020 Nye regler for skrivning af speciale på KU FOOD’s kandidatuddannelser Reglerne for speciale-skrivning på KU SCIENCE’s kandidatuddannelser ændres snart, hvilket får…
Prismodtager 15.06.2020 Kommende KU FOOD-professor Serafim Bakalis modtager The Hutchison Medal Serafim Bakalis, som med start den 20. juli 2020 er ansat som professor i mejeriprodukter og…
Bæredygtighed 08.06.2020 Ny bog om, hvordan man kan få grønsager til at smage fantastisk Grønt er titlen på en ny bog af professor Ole G. Mouritsen, Institut for Fødevarevidenskab ved…
tarmflora 01.05.2020 Virus fra afføring hjælper mod fedme og diabetes, tyder ny forskning på Transplantation af afføring bruges i dag til at behandle visse former for antibiotikaresistent…
Fødevarer 21.04.2020 Håndholdt gadget opdager madforgiftning dobbelt så hurtigt og 200 gange billigere Det tager typisk flere døgn eller uger at finde smittekilden til et udbrud af madforgiftning. Men n…