Drivhusgasser 24.09.2020 Klima-joker i landbrugets husdyrhold udforskes på Københavns Universitet Hvad hvis man ved hjælp af et enkelt greb kan fjerne en ordentlig luns af den udledning af…
Fødevareforskning 18.08.2020 Danske og amerikanske forskere vil undersøge tarmens respons på nyt calcium-produkt, der skal styrke knoglerne Et nyt forskningsprojekt, RENEW, skal undersøge, om man kan øge kvinders knoglestyrke ved hjælp af…
Fødevareuddannelse 28.07.2020 100 unge parat til at læse Fødevarer og ernæring på Københavns Universitet Bacheloruddannelsen i Fødevarer og ernæring på Københavns Universitetet oplever en stigning omkring…
Fødevarer 24.07.2020 "Jeg fik kun én pomfrit": Ny metode vil sikre madstudier mod uærlige svar Meget forskning i fødevarer beror på deltagernes ærlighed i forhold til, hvad de fortæller, de har…
Bakterieflora 14.07.2020 Mindre overførsel af bakterier fra mor til barn under fødslen end hidtil antaget Det har længe været antaget, at en vaginal fødsel styrker barnets immunforsvar, fordi der under…
Studie 02.07.2020 Sød smag forstærkes, hvis omgivelserne "ser søde ud" En sød drik smager endnu sødere, hvis man drikker den i omgivelser, der også visuelt er forbundet…
Bæredygtige fødevarer 02.07.2020 Dyrker bæredygtige østershatte på restprodukter Forskere på Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet er sammen med tre virksomhede…
Annas kommentar 02.07.2020 Stærk forskningsgruppe i plantebaserede fødevarer Foråret og forsommeren blev en blandet tid på Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns…
Ny ansættelse 01.07.2020 Serafim Bakalis er ny mejeriprofessor ved KU FOOD Hans vision er at levere bæredygtige mejeriprodukter ved hjælp af radikalt anderledes måder at…
Fremtidens fødevarer 24.06.2020 Status over planteproteinforskningen på KU FOOD En ny rapport handler om, hvordan forskerne på KU FOOD arbejder med at skabe fremtidens bæredygtige…