Fødevarenyheder
-
Cathrine Østerberg vil forføre vietnameserne med kvalitets-is
26.06.2018 -
Kokkens nye rolle – fra entreprenør og entertainer til forsker og debattør
25.06.2018 -
ELDORADO projektet var vært for temadag om optimeret madservice til ældre
15.06.2018 -
Beverage Day samlede drikkevare-folk til inspiration i væskens tegn
01.06.2018 -
Københavns Universitet inviterer til et todages symposium om videnskab og gastronomi
24.05.2018 -
Smagscenter bygger bro mellem madhåndværk og videnskab
22.05.2018 -
Forskere ”snigmyrder” sygdomsfremkaldende bakterier i tyndtarmen med cocktail af vira
02.05.2018 -
Nyt pilot-bryggeri skal styrke dansk ølforskning og -uddannelse
02.05.2018 -
Stor artikel om Future Consumer Lab i magasinet N
30.04.2018 -
Den Skandinaviske Bryggerhøjskole styrker branchens konkurrenceevne
30.04.2018
Pressekontakt
Lene Hundborg Koss
E-mail: lene.h.koss@food.ku.dk
Telefon: +45 35 33 76 77