Find indenfor forskningsområde:
Det Juridiske Fakultet
Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet
Det Samfundsvidenskabelige Fakultet
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
Det Teologiske Fakultet
Det Humanistiske Fakultet
BRIC
Det tidligere Biovidenskabelige Fakultet
Det tidligere LIFE
Det tidligere Farmaceutiske Fakultet
Afgrødetyper
Bioenergi
Biomedicin
Ernæring, sundhed og sygdomme hos mennesker
Etik
Fakultetets kerneforskningsfelter
Fødevarer
Fødevaresikkerhed
Husdyrproduktion
Jord, vand, klima og miljø
Kæledyr/familiedyr og heste
Land, skov og byudvikling
Planter og afgrødeproduktion
Plantesygdomme
Politik, økonomi og statistik vedrørende fødevarer, natur og jordbrug
Sundhed og sygdomme hos husdyr/produktionsdyr
Ulande
Universitetsforhold
Videnskabelige discipliner, metoder, processer og værktøjer
Antioxidanter i fødevarer
Brødprodukter
Emballage
Enzymer i fødevarer
Fedtsyrer
Forarbejdning af fødevarer
Forbrugere og fødevarer
Fremtidens fødevarer
Functional foods
Fødevarekemi
Fødevarekvalitet
Fødevareproduktion
Fødevarer i den 3. verden
Genmodificerede/gensplejsede fødevarer
Ingredienser i fødevarer
Kødkvalitet
Kødprodukter
Mad i en kulturel sammenhæng
Mejeriprodukter
Mikroorganismer med helbredsfremmende effekt
Molekylær gastronomi
Næringsværdi
Smag, lugt og konsistens i fødevarer
Sundhedsfremmende eller sygdomsforebyggende fødevarer
Syrnede mejeriprodukter
Frugter og grøntsager
Gær
Gæringsprocesser
Konservering og holdbarhed
Mejeriproduktion
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt