Forskningsområder

  1. Udgivet

    Small deformation rheology for characterization of anhydrous milk fat/rapeseed oil samples

    Harloff-Helleberg, Stine, Mortensen, Kell & Knudsen, J. C., 2014, I: Journal of Texture Studies. 45, 1, s. 20-29 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  2. Udgivet

    The effect of capacity, rotational speed and storage on crystallization and rheological properties of puff pastry butter

    Harloff-Helleberg, Stine, Kirkensgaard, Jacob Judas Kain, Høyer, K. F., Mortensen, Kell & Knudsen, J. C., 2014, I: Journal of the American Oil Chemists' Society. 91, 1, s. 29-38

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt

  3. Udgivet

    The effective factors on the structure of butter and other milk fat-based products

    Harloff-Helleberg, Stine, Mortensen, Kell & Knudsen, J. C., 2013, I: Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety. 12, 5, s. 468-482 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelfagfællebedømt