Food Day 2019 28.06.2019 Deltag i ny stor fødevarekonference på Københavns Universitet til august Københavns Universitet råder over landets største forskningsmiljø indenfor fødevarer, som nu…
Annas Kommentar 28.06.2019 Masser af fødevarenyheder før ferien Feriesæsonen er over os, og mange af jer er måske allerede på vej ud i sommerlandet. På KU FOOD har…
Fødevareinnovation 28.06.2019 Fødevareinnovation mellem universitet og erhverv Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet (KU FOOD) satser på at hjælpe vækstlaget …
Vandforbrug 27.06.2019 Danske virksomheder sparer store mængder vand med hjælp fra forskningen Forskningsprojektet REWARD har hjulpet danske virksomheder med at undersøge genbrug af vand i et…
bæredygtig fødevareproduktion 27.06.2019 Fødevarestuderende vil producere engangsservice af øl-affald Engangsservice af øl-affald skal være med til at reducere mængden af plasticaffald i naturen og kan…
Ny TV-serie: 24.06.2019 Fødevareforskningen i Danmark startede på Frederiksberg I Danmark begynder fødevarevidenskabens historie med etableringen af Den Kongelige Veterinær- og…
forskning i drikkevarer 24.05.2019 Forskning og fag mødtes til Beverage Day 2019 Beverage Day blev afholdt for anden gang den 24. maj 2019 på Institut for Fødevarevidenskab på…
Madens Folkemøde 2019 15.05.2019 Forskning i felten på Madens Folkemøde 2019 Fødevarevidenskaben nåede ud til alle afkroge af fødevaresystemet på det første Madens Folkemøde på…
Madens Folkemøde 09.05.2019 Fødevarevidenskaben på Madens Folkemøde på Lolland Hvordan sikrer vi en bæredygtig fødevareproduktion og et bæredygtigt fødevareforbrug? Det er en…
Forskning 11.04.2019 Polyphenoler fra planter forbedrer kvaliteten af langtidsholdbar mælk Ny forskning fra Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet (KU FOOD) viser, at…