Eldorado 16.11.2020 Virtuel verden muliggør samspisning Dagbøger, fotografier og interviews afdækker, at de sociale faktorer i forhold til måltider er…
Eldorado 16.11.2020 Sanser og spisning Lugtesansen på tilbagetog. Uanset om man er sund eller rask, så sker der en aldersrelateret nedgang…
Annas kommentar 16.11.2020 Grønne proteiner er mangfoldige – derfor kræver grøn fødevareomstilling ny forskning Regeringens grønne forskningsstrategi har fire missioner, hvoraf den ene handler om, at…
Eldorado 16.11.2020 Optimering af mad til ældre Et af fokusområderne i ELDORADO projektet har været at undersøge mulighederne for at gøre måltider…
Eldorado 16.11.2020 Færdigretter kan blive mere bæredygtige Analyser af mellemretter udviklet af køkkenet på Herlev- og Gentofte Hospital viser, at der er stor…
Bagning 13.11.2020 Hvad er den optimale æltningstid for en dansk mel, og hvad er % vand absorption? Hvad er den optimale æltningstid for en dansk mel? Hvad er % vand absorption?
Fødevareforskning 26.10.2020 60.000 tons svineblod kan blive ny kilde til bæredygtig mad Med en ny metode kan forskere fra Københavns universitet omdanne blod fra slagtesvin til…
20.10.2020 Værdifuldt samarbejde mellem studerende fra KEA & SCIENCE For anden gang har studerende fra Københavns Erhvervsakademi og studerende iværksættere fra SCIENCE…
KU's forskningsbryggeri 12.10.2020 Studerende udvikler øl med umami-smag i bryggeriet på Københavns Universitet Studerende fra Beverage Forum var for nylig samlet for at teste metoder til at lave øl med…
KLIMAKOST 05.10.2020 Skidtfisk, bløddyr og alger: Sådan kan fremtidens kost se ud Vi skal tænke nyt, hvis vi vil spise mere bæredygtigt og redde klimaet. En af mulighederne er at…