Bagning 13.11.2020 Hvad er den optimale æltningstid for en dansk mel, og hvad er % vand absorption? Hvad er den optimale æltningstid for en dansk mel? Hvad er % vand absorption?
Fødevareforskning 26.10.2020 60.000 tons svineblod kan blive ny kilde til bæredygtig mad Med en ny metode kan forskere fra Københavns universitet omdanne blod fra slagtesvin til…
20.10.2020 Værdifuldt samarbejde mellem studerende fra KEA & SCIENCE For anden gang har studerende fra Københavns Erhvervsakademi og studerende iværksættere fra SCIENCE…
KU's forskningsbryggeri 12.10.2020 Studerende udvikler øl med umami-smag i bryggeriet på Københavns Universitet Studerende fra Beverage Forum var for nylig samlet for at teste metoder til at lave øl med…
KLIMAKOST 05.10.2020 Skidtfisk, bløddyr og alger: Sådan kan fremtidens kost se ud Vi skal tænke nyt, hvis vi vil spise mere bæredygtigt og redde klimaet. En af mulighederne er at…
Drivhusgasser 24.09.2020 Klima-joker i landbrugets husdyrhold udforskes på Københavns Universitet Hvad hvis man ved hjælp af et enkelt greb kan fjerne en ordentlig luns af den udledning af…
Fødevareforskning 18.08.2020 Danske og amerikanske forskere vil undersøge tarmens respons på nyt calcium-produkt, der skal styrke knoglerne Et nyt forskningsprojekt, RENEW, skal undersøge, om man kan øge kvinders knoglestyrke ved hjælp af…
Fødevareuddannelse 28.07.2020 100 unge parat til at læse Fødevarer og ernæring på Københavns Universitet Bacheloruddannelsen i Fødevarer og ernæring på Københavns Universitetet oplever en stigning omkring…
Fødevarer 24.07.2020 "Jeg fik kun én pomfrit": Ny metode vil sikre madstudier mod uærlige svar Meget forskning i fødevarer beror på deltagernes ærlighed i forhold til, hvad de fortæller, de har…
Bakterieflora 14.07.2020 Mindre overførsel af bakterier fra mor til barn under fødslen end hidtil antaget Det har længe været antaget, at en vaginal fødsel styrker barnets immunforsvar, fordi der under…