Kom til FoodDay 2023 på Københavns Universitet
Få den nyeste forskning og viden om plantebaserede fødevarer, når fakultetet SCIENCE på Københavns Universitet samt Food & Bio Cluster Denmark inviterer til FoodDay den 9. marts 2023 på universitetets Frederiksberg Campus.
Plantebaserede fødevarer kan blive en gamechanger for vores klima, miljø og sundhed, men ingen enkeltaktør kan omstille systemet alene. Derfor samler vi hele værdikæden under ét tag til FoodDay. Kom og hør den nyeste forskning, mød innovative aktører og bliv klogere på den plantebaserede fremtid.
Se video fra Food & Bio Cluster Denmark med leder af Institut for Fødevarevidenskab, Anna Haldrup, der fortæller om dagen:
Få flere nyheder om fødevareforskning og -uddannelse ved at tilmelde dig KU FOOD's nyhedsbrev
Program
- Katrine Krogh Andersen, dekan på KU SCIENCE
- Line Friis Frederiksen, moderator
- Claus Felby, Senior Vice President, Biotech, Novo Nordisk Fonden
- Katrine Krogh Andersen, dekan på KU SCIENCE
- tbc
- tbc
- Frederik Mejlby, Vice President, Marketing Food & Beverages, Novozymes
- Marie-Louise Lendal, Direktør og medstifter, Tænketanken FREJ
- tbc
Tid og sted
FoodDay finder sted den 9. marts 2023, 9.30-17.00 på Københavns Universitet, Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C.
Tilmeld dig her:: science.ku.dk/foodday
Kontakt
Kommunikationsmedarbejder ved Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet, Lene Hundborg Koss, Lene.h.koss@food.ku.dk