Leif Horsfelt Skibsted

Leif Horsfelt Skibsted

Professor emeritus


  1. Udgivet

    Antioxidant activity of letture extract (Luctuca sativa) and synergism with added phenolic antioxidants

    Altunkaya, A., Miquel Becker, E., Gökmen, V. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2009, I: Food Chemistry. 115, 1, s. 163-168 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Antioxidant synergism between carotenoids in membranes: astaxanthin as a radical transfer bridge

    Liang, J., Tian, Y., Yang, F., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2009, I: Food Chemistry. 115, 4, s. 1437-1442 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Baicalin in radical scavenging and its synergistic effect with ß-carotene in antilipoxidation

    Liang, R., Han, R., Fu, L., Ai, X., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2009, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 57, 15, s. 7118-7124 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Betydning af selen i mælk: en rapport fra delprojektet on selen i FOODANTIOX-projektet

    Åkesson, B., Hoac, T., Lundh, T., Önning, G., Nielsen, J. H., Stagsted, J., Dragsted, Lars Ove, Bügel, Susanne Gjedsted, Ravn-Haren, G., Krath, B. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2009, I: Maelkeritidende. 8, s. 194-197 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  5. Udgivet

    Browning of freeze-dried probiotic bacteria cultures in relation to loss of viability during storage

    Kurtmann, L., Skibsted, Leif Horsfelt & Carlsen, C. U., 2009, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 57, 15, s. 6736-6741 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Caffeic acid as antioxidant in fish muscle: mechanism of synergism with endogenous ascorbic acid and a-tocopherol

    Inglesias, J., Pazos, M., Andersen, Mogens Larsen, Skibsted, Leif Horsfelt & Medina, I., 2009, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 57, 2, s. 675-681 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Characterization of major radical scavenger species in bovine milk through size exclusion chromatography and functional assays

    Clausen, M. R., Skibsted, Leif Horsfelt & Stagsted, J., 2009, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 57, 7, s. 2912-2919 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Comparison of flavonoids and isoflavonoids as antioxidants

    Han, R., Tian, Y., Liu, Y., Chen, C., Al, X., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2009, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 57, 9, s. 3780-3785 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Effect of light exposure on radical formation in dairy cream during subsequent dark storage

    Westermann, S., Møller, J. K. S. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2009, I: Milchwissenschaft. 64, 1, s. 51-59 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Efficiency of hemoglobin from rainbow trout, cod, and herring in promotion of hydroperoxide-derived free radicals

    Pazos, M., Andersen, Mogens Larsen & Skibsted, Leif Horsfelt, 2009, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 57, 18, s. 8661-8667 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 4230940