Mikrobiologi og fermentering – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

FOOD > Ansatte > Mikrobiologi og fermen...

Mikrobiologi og fermentering

NavnTitelTelefonE-mail
Aideh, Basheer YousefLaborant +45 353-36722E-mail
Arneborg, NilsLektor +45 353-33266E-mail
Benjaminsen, Janne MargretheLaborant +45 353-36723E-mail
Bin Ahmad, Hajar FauzanPh.d. Studerende  E-mail
Bjørklund, Marina KrygerLaboratoriekoordinator +45 353-36724E-mail
Castro Mejia, Josue LeonardoVidenskabelig ass. +45 353-32926E-mail
Coba, Martin Sebastian MarcialPh.d. Studerende  E-mail
Houngbedji, MarcelGæsteforsker  E-mail
Jakobsen, MogensProfessor emeritus. +45 353-31961E-mail
Jespersen, LeneProfessor +45 353-33230E-mail
Johansen, PernilleAkademisk medarbejder FU +45 353-20271E-mail
Knøchel, SusanneProfessor +45 353-33258E-mail
Kristensen, Lise SøndergaardPh.d.-stipendiat +45 353-33158E-mail
Krych, LukaszPostdoc +45 353-32664E-mail
Larsen, NadjaProjektmedarbejder +45 353-33235E-mail
Mikkelsen, Morten BaastrupPh.d.-stipendiat +45 353-37748E-mail
Muhammed, Musemma KedirPostdoc +45 353-33019E-mail
Nielsen, Dennis SandrisLektor +45 353-33287E-mail
Peng, ChuantaoPh.d. Studerende +45 353-37768E-mail
Rattray, Fergal PatrickProfessor +45 353-31255E-mail
Siegumfeldt, HenrikLektor +45 353-33286E-mail
Szymczak, PaulaPh.d. Studerende  E-mail
Vogensen, Finn KvistLektor +45 353-33211E-mail
Wiese, MariaPostdoc +45 353-20524E-mail