Leif Horsfelt Skibsted

Leif Horsfelt Skibsted

Professor emeritus


  1. 2009
  2. Udgivet

    Antioxidant activity of letture extract (Luctuca sativa) and synergism with added phenolic antioxidants

    Altunkaya, A., Miquel Becker, E., Gökmen, V. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2009, I: Food Chemistry. 115, 1, s. 163-168 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Antioxidant synergism between carotenoids in membranes: astaxanthin as a radical transfer bridge

    Liang, J., Tian, Y., Yang, F., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2009, I: Food Chemistry. 115, 4, s. 1437-1442 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Baicalin in radical scavenging and its synergistic effect with ß-carotene in antilipoxidation

    Liang, R., Han, R., Fu, L., Ai, X., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2009, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 57, 15, s. 7118-7124 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Betydning af selen i mælk: en rapport fra delprojektet on selen i FOODANTIOX-projektet

    Åkesson, B., Hoac, T., Lundh, T., Önning, G., Nielsen, J. H., Stagsted, J., Dragsted, Lars Ove, Bügel, Susanne Gjedsted, Ravn-Haren, G., Krath, B. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2009, I: Maelkeritidende. 8, s. 194-197 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  6. Udgivet

    Browning of freeze-dried probiotic bacteria cultures in relation to loss of viability during storage

    Kurtmann, L., Skibsted, Leif Horsfelt & Carlsen, C. U., 2009, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 57, 15, s. 6736-6741 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Caffeic acid as antioxidant in fish muscle: mechanism of synergism with endogenous ascorbic acid and a-tocopherol

    Inglesias, J., Pazos, M., Andersen, Mogens Larsen, Skibsted, Leif Horsfelt & Medina, I., 2009, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 57, 2, s. 675-681 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Characterization of major radical scavenger species in bovine milk through size exclusion chromatography and functional assays

    Clausen, M. R., Skibsted, Leif Horsfelt & Stagsted, J., 2009, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 57, 7, s. 2912-2919 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Comparison of flavonoids and isoflavonoids as antioxidants

    Han, R., Tian, Y., Liu, Y., Chen, C., Al, X., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2009, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 57, 9, s. 3780-3785 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Effect of light exposure on radical formation in dairy cream during subsequent dark storage

    Westermann, S., Møller, J. K. S. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2009, I: Milchwissenschaft. 64, 1, s. 51-59 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Efficiency of hemoglobin from rainbow trout, cod, and herring in promotion of hydroperoxide-derived free radicals

    Pazos, M., Andersen, Mogens Larsen & Skibsted, Leif Horsfelt, 2009, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 57, 18, s. 8661-8667 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 4230940