Jens Risbo

Jens Risbo

Lektor

Medlem af:


    1. 1999
    2. Udgivet

      Efficient Monte Carlo sampling by direct flattening of free energy barriers

      Besold, G., Risbo, Jens & Mouritsen, O. G., 1999, I: Computational Materials Science. 15, s. 311-340 30 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

    3. Udgivet

      Lag-burst kinetics in phospholipase A2 hydrolysis of DPPC bilayers visualized by atomic force microscopy

      Nielsen, L. K., Risbo, Jens, Callisen, T. H. & Bjørnholm, T., 1999, I: BBA General Subjects. 1420, s. 266-271 6 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    4. 2000
    5. Udgivet

      Oxygen permeation through an oil-encapsulating glassy food matrix studied by ESR line broadening using a nitroxyl spin probe

      Andersen, A. B., Risbo, Jens, Andersen, Mogens Larsen & Skibsted, Leif Horsfelt, 2000, I: Food Chemistry. 70, s. 499-508 10 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    6. 2002
    7. Udgivet

      Induction time and kinetics of crystallization of amorphous lactose, infant formula and whole milk powder as studied by isothermal differential scanning calorimetry

      Knudsen, J. C., Antanuse, H. S., Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2002, I: Milchwissenschaft. (9/10), 9-10, s. 543-546 4 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    8. 2003
    9. Udgivet

      Effect of lactose crystallisation on the oxidative stability of infant formula

      Thomsen, M. K., Knudsen, J. C., Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2003, I: Milchwissenschaft. 58, 7-8, s. 406-409 4 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    10. Udgivet

      The dynamics of moisture migration in packaged multi-component food systems I: Shelf life predictions for cereal-raisin system

      Risbo, Jens, 2003, I: Journal of Food Engineering. 58, s. 239-246 8 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    11. Udgivet

      The dynamics of moisture migration in packaged multi-component food systems I: Analytical solutions and comparison to experimental moisture transfer rate results

      Risbo, Jens, 2003, I: Journal of Food Engineering. 58, s. 247-252 6 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    12. Udgivet

      The question of high- or low-temperature glass transition in frozen fishConstruction of the supplemented state diagram for tuna muscle by differential scanning calorimetry

      Orlien, Vibeke, Risbo, Jens, Andersen, Mogens Larsen & Skibsted, Leif Horsfelt, 2003, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. 51, s. 211-217 7 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    13. 2004
    14. Udgivet

      Effect of temperature and glassy states on the molecular mobility of solutes in frozen tuna muscle as studied by electron spin resonance sectroscopy with spin probe detection

      Orlien, Vibeke, Andersen, Mogens Larsen, Jouhtimäki, S., Risbo, Jens & Skibsted, Leif Horsfelt, 2004, I: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Vol. 52 (8); (2004), s. 2269-2276 9 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

    15. Udgivet

      Mad i nanoteknologisk indpakning

      Risbo, Jens & Jakobsen, M., 2004, I: Nyt fra Levnedsmiddelcentret. 4, s. 2 1 s.

      Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...11 Næste

    ID: 4233848